Ook op zondag beachvolleybal

jun 26 , 11:45 Sport
2023 08 17 beachvolleybal 09 1
Dit jaar is er een recordaantal aanmeldingen binnengekomen voor het Buijtenhuis Beachvolleybaltoernooi.
Al 2 dagen nadat de inschrijvingen geopend waren, was het maximaal aantal teams bereikt. De organisatie heeft in overleg met de gemeente een extra speeldag in het leven kunnen roepen, zodat alle teams die zich tot nu aangemeld hebben alsnog deel kunnen nemen aan het toernooi.
Hiermee wordt er voor het eerst in de historie ook op de zondagmiddag (18 augustus) gespeeld voor plaatsing op de finale-avond.
Alle plekken voor de maandag- en dinsdagavond zijn al vergeven, maar voor de zondagmiddag is er nog een aantal plekken beschikbaar. Vol = vol, dus meld je aan via deze link .
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden.