Advieskantoor Rabobank heropend

Vandaag opende de Rabobank de deuren van haar verbouwde advieskantoor aan de Van ’t Hoffstraat. In het transparante gebouw wacht klanten een hartelijke ontvangst. De eersten onder hen zagen dat er nog her en der punten op de i worden gezet, maar het kon hen niet deren. “Het is echt mooi geworden”, liet een klant weten. 

Privacy
Bij binnenkomst bevindt zich direct links een bistro-meubel. Gastvrouwen en gastheren bieden bezoekers daar graag een kopje thee of echte Italiaanse Buscaglione-koffie aan. Achter in de bankhal, bij de glazen pui, zijn diverse zitplaatsen te vinden die geschikt zijn voor korte gesprekken. Ook zijn er prettige spreekkamers voor het doornemen van zaken waarvoor volledige privacy van belang is.
Fotograaf Arjen Gerritsma verlevendigde het gebouw met een aantal fraaie foto’s. Bekijk ze in de fotoreeks.
Internetbankieren en automaten
Verder biedt de bankhal diverse faciliteiten. Zo bevindt zich direct bij binnenkomst aan de rechterzijde de zogenoemde Smartwall. Daarin zijn schermen verwerkt waarop allerlei informatie te vinden is. Ook zijn er pc’s voor Internetbankieren beschikbaar, zowel op sta- als zithoogte. Helemaal rechts, in de wand, zijn onder meer een geldautomaat en muntrolautomaat te vinden.
Auditorium
Nieuw in het Rabobankkantoor is het auditorium op de eerste verdieping, waar klanten kennis- en netwerkbijeenkomsten kunnen bijwonen. Het auditorium draagt de naam De Zonnewijzer: een duidelijke verwijzing naar het logo van de Rabobank.
Open
De bankhal is open van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen