Salentein Cupvoetbal voor supporters en sponsoren

Foto:

Het toernooi om de SalenteinCup speelt zich niet alleen af tijdens vier topwedstrijden verspreid over drie dagen op het prachtige hoofdveld van Sparta Nijkerk. Voor leden van de Businessclubs van IJsselmeervogels, Spakenburg, De Treffers en Sparta Nijkerk is er rond de wedstrijden ook volop de gelegenheid om te netwerken en elkaar in een informele sfeer te ontmoeten. 

Hiervoor zijn door de organisatie van het toernooi in samenwerking met Landgoed de Salentein unieke arrangementen samengesteld onder het motto ‘kwaliteit en passie’. Voor aanvang van de wedstrijden kunnen de leden van de businessclubs op het eeuwenoude en feeërieke Landgoed de Salentein elkaar ontmoeten in diverse culinaire settings en natuurlijk worden daarbij de bekende wijnen van De Salentein geserveerd. Bij deze culinaire netwerkbijeenkomsten voorafgaand aan de wedstrijden zullen ook de ambassadeurs van het toernooi, de burgemeesters Renkema en Van de Groep van respectievelijk de gemeenten Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg aanwezig zijn. 
Kortom, voetbal gaat tegenwoordig veel verder dan een ‘spelletje’ van tweeëntwintig heren die trachten een bal achter een doelman te werken. Voetbal is een uitstekende gelegenheid voor sponsoren van de clubs en introducé’s om in een informele sfeer contacten te leggen, te netwerken en zaken te doen. 
Niet alleen leden van de businessclubs komen aan hun trekken. Het complex van Sparta Nijkerk heeft de laatste dagen door de inzet van vele vrijwilligers enkele verbeteringen ondergaan. Zo wordt momenteel de staantribune aan de overzijde van het bordes helemaal gerenoveerd. Bij de Kringloopwinkel is een plein aangelegd van ruim 300 m2. Hier zal op zaterdag 9 augustus, wanneer er twee wedstrijden worden gespeeld, een bazar-achtige fan-zone worden ingericht waar allerlei activiteiten plaatsvinden en ook de inwendige en dorstige mens niet zal worden vergeten. 
Het belooft een drukke week te worden op De Ebbenhorst en op Landgoed De Salentein.
Een unieke voetbalweek met op 2 augustus de wedstrijd Sparta Nijkerk – FC Utrecht gevolgd door drie TOP-voetbaldagen op 5, 6 en 9 augustus met het toernooi om De SalenteinCup. 
Voor beide voetbalevenementen zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij:
Tankstation De Nuul, Doornsteeg 1 te Nijkerk en bij De Meiden van Roodbeen (boekhandel) op het Verlaat 13 te Nijkerk. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen