Meer producten van Struik krijgen Beter Leven kenmerk

Foto:

NIJKERK – Sinds medio oktober 2012 hebben de ragouts van Struik al 1 ster van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. Nu worden daar 5 varianten worstjes (knak- en bockworsten, hotdogs, Frankfurters en party cocktailworstjes) en drie kant-en-klare bouillons (tomaat, kip en groente) aan toegevoegd.Volgens brand- en productmanagers Erica Hahn en Aline van de Steeg zal Struik komend jaar alle producten die vlees bevatten, omzetten naar tenminste 1 ster van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. “We gaan er maximaal voor dat alles volgens het Beter Leven kenmerk in de schappen komt te staan. We willen hiermee bijdragen aan het verbeteren van de levensstandaard van de dieren in de veehouderij. Het levert bovendien een smaakvoller en gezonder product voor de consument op.”Bron: Dierenbescherming

NIJKERK – Sinds medio oktober 2012 hebben de ragouts van Struik al 1 ster van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. Nu worden daar 5 varianten worstjes (knak- en bockworsten, hotdogs, Frankfurters en party cocktailworstjes) en drie kant-en-klare bouillons (tomaat, kip en groente) aan toegevoegd.
Volgens brand- en productmanagers Erica Hahn en Aline van de Steeg zal Struik komend jaar alle producten die vlees bevatten, omzetten naar tenminste 1 ster van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming. “We gaan er maximaal voor dat alles volgens het Beter Leven kenmerk in de schappen komt te staan. We willen hiermee bijdragen aan het verbeteren van de levensstandaard van de dieren in de veehouderij. Het levert bovendien een smaakvoller en gezonder product voor de consument op.”
Bron: Dierenbescherming

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen