Flexwerken op Flexplekken

Foto:

NIJKERK – Sinds1 maart zijn bij Flexwell in Nijkerk flexibele werkplekken te huur. U kunt er een plek voor uzelf of voor uw bedrijf huren. Dat is vooral handig voor ZZP-ers en freelancers, die bijvoorbeeld hun klanten niet langer thuis willen ontvangenHans Snaak van Flexplekken: “Een professionele werkplek is eigenlijk een must voor elke flexwerker. Flexwell biedt de hierboven genoemde ondernemers een concept met tarieven die zonder meer concurrerend en bedacht zijn naar de be-hoefte. Er is plaats voor maximaal tien ‘flexwerkers’, dus u bevindt zich in een so-ciale omgeving. De uurtjes zijn productiever (dan thuis) en het is een geschikte locatie om andere flexwerkers te ontmoeten en om vakkennis met elkaar te delen. Het is er gewoon lekker werken, ontspannen en comfortabel: zakelijker dan thuis, gezelliger dan kantoor. Stel dat u graag van een werkplek gebruik wilt maken. Wat mag u dan verwachten? Er is een eigen entree gemaakt, met als u binnenkomt een zitje voor het ontvangen van gasten, er staat een leestafel, er is een keuken met de nodige apparatuur, de werkplekken, een printer en uiteraard een toilet. Elke ‘werk-nemer’ heeft een elektriciteitsaansluiting tot zijn of haar beschikking voor een lap-top en toegang tot het draadloze internet. Voor een vast tarief per maand kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. De prijs die u betaalt, is dus all-in. Wilt u een werkplek, dan is het verstandig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.Zou u graag meer informatie ontvangen of alvast een plekje reserveren? Neem dan contact op met: Hans Snaak, FlexWell / Ratio Electric BV, Ambachtsstraat 12, Nij-kerk, Tel. 033 – 245 23 60.

NIJKERK – Sinds1 maart zijn bij Flexwell in Nijkerk flexibele werkplekken te huur. U kunt er een plek voor uzelf of voor uw bedrijf huren. Dat is vooral handig voor ZZP-ers en freelancers, die bijvoorbeeld hun klanten niet langer thuis willen ontvangen

Hans Snaak van Flexplekken: “Een professionele werkplek is eigenlijk een must voor elke flexwerker. Flexwell biedt de hierboven genoemde ondernemers een concept met tarieven die zonder meer concurrerend en bedacht zijn naar de be-hoefte. Er is plaats voor maximaal tien ‘flexwerkers’, dus u bevindt zich in een so-ciale omgeving. De uurtjes zijn productiever (dan thuis) en het is een geschikte locatie om andere flexwerkers te ontmoeten en om vakkennis met elkaar te delen. Het is er gewoon lekker werken, ontspannen en comfortabel: zakelijker dan thuis, gezelliger dan kantoor. Stel dat u graag van een werkplek gebruik wilt maken. Wat mag u dan verwachten? Er is een eigen entree gemaakt, met als u binnenkomt een zitje voor het ontvangen van gasten, er staat een leestafel, er is een keuken met de nodige apparatuur, de werkplekken, een printer en uiteraard een toilet. Elke ‘werk-nemer’ heeft een elektriciteitsaansluiting tot zijn of haar beschikking voor een lap-top en toegang tot het draadloze internet. Voor een vast tarief per maand kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. De prijs die u betaalt, is dus all-in. Wilt u een werkplek, dan is het verstandig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Zou u graag meer informatie ontvangen of alvast een plekje reserveren? Neem dan contact op met: Hans Snaak, FlexWell / Ratio Electric BV, Ambachtsstraat 12, Nij-kerk, Tel. 033 – 245 23 60.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen