Bent u startende ondernemer?

NIJKERK – Heb je plannen voor een eigen onderneming? Ben je jezelf aan het oriënteren op de start van een eigen bedrijf? Of ben je na 1 januari 2011 gestart? Kom dan naar het startersevenement van Rabobank Randmeren: Welkom in de Ondernemerswereld!Samen kom je verderRabobank Randmeren is een coöperatieve bank. Ons uitgangspunt is dat je samen sterker bent. Samen kom je verder. Dat is het idee. Vandaar dat we jou als startende ondernemer graag van dienst zijn. Met relevante kennis, adviezen, producten, diensten en netwerken.

NIJKERK – Heb je plannen voor een eigen onderneming? Ben je jezelf aan het oriënteren op de start van een eigen bedrijf? Of ben je na 1 januari 2011 gestart? Kom dan naar het startersevenement van Rabobank Randmeren: Welkom in de Ondernemerswereld!

Samen kom je verder
Rabobank Randmeren is een coöperatieve bank. Ons uitgangspunt is dat je samen sterker bent. Samen kom je verder. Dat is het idee. Vandaar dat we jou als startende ondernemer graag van dienst zijn. Met relevante kennis, adviezen, producten, diensten en netwerken.

 

Het evenement voor jou
Op maandagavond 13 mei a.s. bieden we je een avond vol inspiratie en gelegenheid om te netwerken en kennis op te doen. Noteer WOW! dus gelijk in je agenda en meld je aan via de knop ‘Registratie’ op de speciale website van WOW!.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen