Poeliersbedrijf G. van Nieuwenhuizen heeft vrijdags een marktkraam

Foto:

Het poeliersbedrijf levert al vanaf 1984 aan de groothandel.

Sinds een tijdje verkopen ze elke vrijdag in een marktkraam aan de Talmastraat 12. Daar kunnen de bewoners van Nijkerkerveen en omstreken hun producten kopen. In de kraam hebben ze wekelijks scherpe aanbiedingen.

Over Poeliersbedrijf G. van Nieuwenhuizen

Het is een familie poeliersbedrijf en groothandel die voornamelijk produceren voor slagerijen, horeca en horeca groothandel.

Gert van Nieuwenhuizen: “In 1984 ben ik samen met mijn vrouw Erna na het behalen van het poeliers-diploma, begonnen als poelier-groothandel en zodoende hebben we nu al meer dan 30 jaar ervaring met het verwerken van kip tot diverse kip producten en leggen we ons steeds meer toe op produceren van kip-producten zoals kipsaté van kipfilet, dijenvlees droog of nat gemarineerd, gemarineerde kippen, uitgebeende en gevulde kippenbouten etc.

Wij bleven en blijven ons als bedrijf ontwikkelen en hierdoor groeide ons bedrijf mede ook door de export, we hebben diverse keren onze productie uitgebreid om de vraag bij te kunnen blijven. Daardoor zitten wij nu op onze huidige locatie in Nijkerkerveen.”

Een van die ontwikkelingen vond twee jaar geleden plaats. In 2022 nam zoon Ruben het bedrijf over. Die laat weten, dat hij altijd op zoek is naar nieuwe collega’s om mee te helpen met de verdere groei van het poeliersbedrijf.            
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen