Intura neemt Tube4Sun over

Foto:

Intura, leverancier van daglichtsystemen, neemt Tube4Sun (Daylight Company) over.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in daglichtbuizen. De overname past in de groeistrategie van Intura met de focus op duurzame oplossingen.

Belangrijke stap voor Intura

“Deze overname is een belangrijke stap voor Intura,” zegt Joost de Bree, mede-oprichter van Intura. “We kunnen nu een nog breder scala aan daglichtoplossingen aanbieden.” De kennis en ervaring van Tube4Sun zullen de innovatiekracht van Intura vergroten.

De overname biedt voordelen voor klanten en partners van beide bedrijven. Er is nu een breder scala aan producten beschikbaar en de ontwikkeling van nieuwe technologieën zal versnellen.

Nieuwe producten: Intura SunTube

De komende tijd richt Intura zich op de ontwikkeling van nieuwe producten onder de naam Intura SunTube. Deze daglichtbuizen hebben een speciale koepel van kristalglas. Dit materiaal is zelfreinigend, vergeelt niet en is bestand tegen brand. De buizen zijn geschikt voor zowel woningen als utiliteitsbouw.

Over Intura

Intura is al meer dan 30 jaar actief in de daglichtindustrie. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en daglichtbuizen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen