De spanning onder genomineerden stijgt

Foto:

NIJKERK – Volgende week, maandagavond 2 april, vindt het Business Event gemeente Nijkerk plaats. Dan krijgen de negen genomineerden te horen wie er naar huis gaat met een van de felbegeerde awards. 

NIJKERK – Volgende week, maandagavond 2 april, vindt het Business Event gemeente Nijkerk plaats. Dan krijgen de negen genomineerden te horen wie er naar huis gaat met een van de felbegeerde awards. 

De genomineerden nog even op een rij

Categorie Industrie en Dienstverlening

Van Hout Grafisch Compleet – Gaston van Hout en Etienne van Hout / Global Creations – Menno Verhagen / SaniQ – Niels Bleijerveld en Nico Bleijerveld. 

Categorie MKB en Detailhandel

Boekhandel Roodbeen – Marina Lanting / Frans Poorter Slaapcomfort – Frans en Annemarie  Poorter / Bloemisterij A. Ham – Alie van Dunschoten – Ham en Henk van Dunschoten. 

Categorie Jonge ondernemer / onderneming

Dierenspeciaalzaak de Oostermolen – Dick en Bettina Mulder / M&M The Next – Marco en Monique van Kooten / Prins Watersport – Rainaldo Prins en Dirk-Jan Visser. 

 

Allen zijn benieuwd naar de uitslag aanstaande maandag. Notaris juryvoorzitter Dieter van de Castel zal de winnaars bekend maken in de diverse categorieën. De jury van het Business Event bestaat, naast Dieter van de Castel, uit Evert Versluis, Margreet Hendriks, Hugo Doornhof, Linda van de Ridder en Carel van Eijs. Van de Castel: “Het was ook dit jaar weer een mooie uitdaging om uit de aangeleverde kandidaten de genomineerden te kiezen. In de gemeente Nijkerk is er een prachtig aanbod van bedrijven.”

Laatste mogelijkheid 

De vijfde editie van het Business Event gemeente Nijkerk vindt 2 april plaats in het Regardz Hart van Holland in Nijkerk. De presentatie is in handen van de TV presentator Humberto Tan. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de diverse categorieën. 

 

Om 21.30 uur start het netwerkterras voor de aanwezige ondernemers. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten. Netwerken en onderdeel uitmaken van netwerken is van essentieel belang voor ondernemers.

 

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 45,00 per persoon exclusief BTW. De laatste kaarten kunnen deze week nog worden gekocht via de website www.businesseventnijkerk.nl

Het Business Event gemeente Nijkerk wordt breed ondersteund door de gemeente Nijkerk, VNO NCW en diverse ondernemersverenigingen en bedrijfkringen uit de gemeente Nijkerk. 

Voor meer informatie: www.businesseventnijkerk.nl of neem contact op met de organisatie, Network Business Events, via 0318-658740. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen