Succesvolle beurs voor ID-DJ Entertainment

Foto: ID-DJ

EINDHOVEN – Zondag 10 en maandag 11 januari jl. heeft ID-DJ Entertainment zich gepresenteerd op de Artiesten en Evenementen Beurs.

Met een grote stand in het midden van de beursvloer presenteerde ID-DJ Entertainment niet alleen zichzelf, maar ook enkele partners: Frits Events, My Tuk, Mercury en YTShowtime.

2016-01-14 id-dj2

De organisatie AEB had ID-DJ Entertainment vooraf gevraagd de muziek tijdens de exposantenborrel te verzorgen. Deze borrel was het netwerkmoment voor de beursexposanten en een goede manier om ID-DJ te presenteren aan deze exposanten. Hiervoor zijn de nodige complimenten ontvangen, door de organisatie: “Fijn dat jullie zo snel schakelen en meedenken” en dor de standhouders: “De muziek maakte het extra gezellig”.

2016-01-14 id-dj3

De beurs bood een groot aanbod aan gevarieerde artiesten, event leveranciers en entertainment. De bezoekers waren veelal eventplanners, inkopers en artiesten. Voor ID-DJ de place to be!

Na afloop is de conclusie dat met een aantal zeer interessante nieuwe contacten al afspraken gepland staan en de eerste nieuwe samenwerkingen al van de grond komen. Voor iedereen in de evenementenbranche is de volgende Artiesten en Evenementen Beurs ook zeker een bezoek waard.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen