Vreugdenhil op Arkerpoort officieel geopend

Foto: Vreugdenhil

Samen met medewerkers en familieleden van de aandeelhouders, verzorgde burgemeester Renkema donderdagmiddag de officiële openingshandeling van Vreugdenhil aan de Arkerpoort.

Dit door met elkaar een puzzel te leggen van het nieuwe bedrijfslogo dat binnenkort in de ecologisch aan te leggen tuin verschijnt.

2016-01-20 Renkema2_Vreugdenhil Nijkerk

Duurzaamheid, kwaliteit en samenwerken, dát is waar het Nederlandse Vreugdenhil Dairy Foods voor staat. Drie punten die nadrukkelijk in het nieuwe kantoor terugkomen. Algemeen directeur Jan Vreugdenhil trots: “Dit kantoor behoort tot de meest duurzame van Nederland. Zo zijn bijvoorbeeld uitsluitend duurzame bouwmaterialen gebruikt, bestaan de buitenwanden vooral uit glas, staan er zonnepanelen op het dak en wordt hemelwater opgevangen om de toiletten door te spoelen. Ook beschikken we over een installatie voor warmte/koude- opslag onder de grond. Zo gebruiken we zomerwarmte om het pand ’s winters te verwarmen en winterkou om het pand in de zomer te koelen.”

Vijf sterren BREEAM-NL Nieuwbouw Oplevercertificaat
Binnenkort verwacht Vreugdenhil het vijf sterren BREEAM-NL Nieuwbouw Oplevercertificaat in de wacht te slepen. Dit is een internationaal hoog aanschreven keurmerk op het gebied van duurzaam bouwen dat alleen wordt verkregen als een gebouw o.a. aan strenge eisen op het gebied van duurzaam materiaalgebruik, een prettig werkklimaat en energiezuinigheid voldoet.

Vreugdenhil heeft vier vestigingen: fabrieken in Barneveld, Gorinchem (waar ook nieuw gebouwd wordt) en Scharsterbrug en het hoofdkantoor in Nijkerk.

Nieuw logo en huisstijl
De officiële opening van het nieuwe kantoor was ook het moment om heel Vreugdenhil in een nieuw jasje te steken. De nieuwe look & feel, die terugkomt in het logo en de huisstijl, past beter bij het huidige Vreugdenhil Dairy Foods en dat van de toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen