Nieuw elan NOV tekent zich af

Foto: Arjen Gerritsma

Een nieuwe voorzitter, een paar nieuwe bestuursleden en veel plannen; de Algemene Ledenvergadering van de NOV – voor het eerst onder voorzitterschap van Rob Veltink – leverde bij de aanwezigen vooral een positief gevoel op.

Advokaat Christine Huisman en commercieel bedrijfskundige Friso Berghuis versterken het bestuur van de winkeliersvereniging. Ze hebben ook inmiddels een onderwerp bij de kop gepakt.

Christine Huisman
Christine Huisman

Zo gaat Huisman – samen met Rob Veltink (Jumbo) – de NOV aantrekkelijk maken voor start ups in de binnenstad.

Friso Berghuis
Friso Berghuis

Berghuis gaat – samen met Jan Folkers (Formido) – kijken, of de NOVleden door gezamenlijk in te kopen aantrekkelijke deals kunnen  sluiten om zo hun kosten terug te dringen.

Het zijn slechts twee elementen uit de vele plannen en ideeën, die het NOVbestuur de laatste maanden ontwikkeld heeft.

Rob Veltink
Rob Veltink

Volgens Veltink is “Aantrekkelijk Nijkerk“, waar nagedacht wordt over de toekomst van het centrum van Nijkerk, van levensbelang voor de ondernemers in het centrum. De NOV zet er dan ook zwaar op in. Alle bestuursleden denken in alle werkgroepen, die begin 2016 in “Aantrekkelijk Nijkerk” zijn  opgericht, mee.

De NOV ziet zich als wegwijzer voor de Nijkerkse winkelier en de teruggekeerde Marina Lanting (Roodbeen) stak haar bewondering voor het bestuur niet onder stoelen of banken. Robert Koelewijn riep de ongeveer dertig aanwezigen op om de afwezigen vooral ook te enthousiasmeren, want niets doen kan niet en omdenken moet. Daarmee was de positieve toon voor de toekomst gezet.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen