Gezonde maaltijden bij Jumbo Veltink

Sinds maart 2015 is het Nunspeetse ‘Michiels maaltijd van de week’ actief op de noordwest Veluwe. Jumbo Veltink neemt deze maaltijden exclusief voor de gemeente Nijkerk in haar assortiment op met ingang van 6 april 2016.

Een lokaal bereide verse maaltijd zonder e-nummers, conserveringsmiddelen of onnatuurlijke kleur-, geur en smaakstoffen. Maar ook, lekker en een ruime portie. Met ingrediënten van de Veluwe, uit Flevoland en IJsselgebied. Voor de variëteit kan men elke week kiezen uit drie steeds wisselende gerechten.

Koken met smaak
Op de site Michielsmaaltijdvandeweek.nl staat het precies verwoord wat de motivatie is van ondernemer Michiel Waterman: “Michiels maaltijd van de week gaat over passie. Al jaren ben ik bezig met gezonde voeding. Deze nieuwe activiteit past helemaal bij mij, de regio en deze tijd. Het is mijn passie om mensen blij te maken met lekkere en gezonde gerechten”. Als creatieve kracht achter de verse maaltijden zegt Michiel ook: “Het is simpelweg ontzettend leuk om gerechten te maken met smaak, waar mensen blij van worden. Een goede maaltijd die je alleen of samen eet, moet gewoon even een geniet momentje zijn. En om dat op gezonde manier klaar te maken is veel eenvoudiger dan er allerlei kunstmatige ingrediënten aan toe te voegen”.

Positieve reacties en gunstige prijs
De liefhebbers van Michiels Maaltijd van de Week laten zich omschrijven als mensen die van lekker en gezond eten houden, maar niet altijd de tijd hebben om lang in de keuken te staan. Of zich zelf gewoon eens willen verwennen met een goede maaltijd. Het team van Jumbo Veltink is positief over de verse maaltijden, bleek recent tijdens een proefsessie. Ondernemer Rob Veltink, versmanager Wil Lammeriks en Jumbo slager Carel van Dorst zijn elke dag op de werkvloer te vinden en krijgen dagelijks feedback van de regelmatige gebruikers van maaltijden. Die reacties worden doorgegeven aan Michielsmaaltijdvandeweek.nl die er wekelijks op in speelt met nieuwe gerechten en smaken. “Deze verse maaltijd zonder e-nummers hadden we nog niet. Verse maaltijden worden gebruikt door één-persoon huishoudens, studenten, door overwerkers, door gezinnen en door senioren” vertelt het Jumbo team. “Deze laatste doelgroep is ook heel blij met de royale porties, want daardoor kan men met twee personen één maaltijd delen, wel zo voordelig”.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen