Business Barometer Nijkerk in Roode Schuur

Foto: rechtenvrij

Nijkerkse bedrijven hebben het initiatief genomen voor een nieuw event: Business Barometer Nijkerk. De eerste editie is op dinsdag 12 april in Hotel & Gasterij De Roode Schuur.

,,Een informatief, inspirerend en tegelijkertijd ontspannen bijeenkomst waarin we de stand van de lokale economie opnemen”, aldus Evert Hein Schuiteman namens de organisatie.

Tijdens de avond wordt er een kort en krachtig interactief programma gelanceerd. Dit programma wordt gepresenteerd door Nico Fiegen ,,Het is de bedoeling om dit drie à vier keer per jaar te doen en steeds een nieuw thema te belichten. Je kunt daarbij denken aan de ontwikkeling van vastgoed in de gemeente Nijkerk, maar ook werkgelegenheid zou een thema kunnen zijn.”

De bijeenkomst start om 17.00 uur en wordt afgesloten met een gezellige borrel waarbij Hotel & Gasterij De Roode Schuur een hapje en een drankje serveert. Het is ook mogelijk om de Business Barometer Nijkerk af te sluiten met een Barometer-diner. Deze dient vooraf gereserveerd te worden via de website van De Roode Schuur.

Aanmelden voor het evenement kan via www.businessbarometernijkerk.nl. Initiatiefnemers van het evenement zijn ABN AMRO, IMC computerproducts, Hotel & Gasterij De Roode Schuur, Midden Nederland Makelaars, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Business in Nijkerk, Draad, Djops en Reclame APK.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen