Glasvezel voor Arkervaart en Watergoor

Foto: rechtenvvrij

Bedrijventerreinen Arkervaart en Watergoor zijn genomineerd voor de aanleg van glasvezel.

Ondernemers op deze terreinen kunnen er samen voor zorgen dat er op korte termijn glasvezel wordt aangelegd.

Lokale ICT bedrijven Dijkma Electronics, SHS Systems, STH Automatisering, Matrix Data, Tosch Automatisering en BooneIT hebben de handen ineengeslagen en zijn een “Stem voor Glasvezel” actie gestart. Bij succes kunnen de ondernemers op de betreffende terreinen snel beschikken over een betaalbare, toekomstbestendige breedbandverbinding en daarmee gaan profiteren van de voordelen van cloud diensten.

De initiatiefnemers: “Ondernemers in Nijkerk kunnen eenvoudig stemmen op het bedrijventerrein waar zij zijn gevestigd. Bij voldoende stemmen wordt er gegarandeerd binnen zes maanden glasvezel aangelegd. Wij hebben hierover afspraken gemaakt met een grote glasvezel leverancier.” Eerder werden andere bedrijventerreinen in Oost-Nederland op deze wijze versneld ‘verglaasd’.

Stemmen kan via de site www.stemvoorglasvezel.nl.

De initiatiefnemers vervolgen: “Het stemmen is uiteraard geheel vrijblijvend, de ondernemer gaat geen enkele verplichting aan. Samen roepen wij alle ondernemers op om daadwerkelijk een stem uit te brengen. We zullen de komende periode onze buren op de terreinen via diverse wegen informeren over het initiatief.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen