Verder als Face2Face Travel

Foto: privé collectie

Na 10 jaar prettig samengewerkt te hebben met Travel Company heeft zelfstandig reisadviseur Annie Lausberg-Pater de overstap gemaakt naar Face2Face Travel.
Annie Lausberg-Pater (vanaf 2006 reisadviseur): “De reiswensen van mijn klanten zijn gevarieerd, uitdagend maar vooral persoonlijk en dat maakt mijn werk elke dag anders. Hier geniet ik volop van.”

Aansluiting bij een reisorganisatie die zelfstandige reisadviseurs ondersteunt, is vanaf dag één een vaststaand feit geweest voor Lausberg-Pater. Het aansluiten geeft haar klanten naast een breed assortiment, alle zekerheden van een bij de ANVR en SGR aangesloten reisorganisatie. Door de overstap naar Face2Face Travel komt daar nu ook de zekerheid van het calamiteitenfonds bij.

Wat er verandert? Zoals gezegd, meer zekerheden voor de klant en een nieuwe huisstijl, nieuwe naam, een nieuwe website en een nieuw e-mail adres ([email protected]).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is een zelfstandig reisadviseur?

Het concept zelfstandig reisadviseur is nog niet bij iedereen een bekend verschijnsel, maar het is simpelweg een reisbureau zonder winkel en vaste openingstijden. De aansluiting bij Face2Face Travel geeft volgens Lausberg-Pater veel nieuwe mogelijkheden. Zo vallen reizen naar bestemmingen als Ghana, Indonesië en Jamaica, waar ze voornamelijk met lokale agenten werkt vanaf heden ook gewoon onder ANVR / SGR en Calamiteitenfonds.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen