Unica heeft nieuwe directeur

Foto: rechtenvrij

Unica Installatietechniek heeft voor haar vestiging in Hoevelaken per 19 september een nieuwe directeur aangetrokken: Jan Willem Keur.

Hij is voor Unica Hoevelaken verantwoordelijk voor de technische dienstverlening aan klanten in de regio Amersfoort, Hoevelaken, Ede, Utrecht, Hilversum, Harderwijk en Almere. Keur is vastbesloten ‘s lands grootste zelfstandige technisch dienstverlener in de regio te manifesteren als betrokken partner in het technisch beheer van gebouwen en installaties.

Als partner opstellen

Jan Willem Keur (34) woont in Nijkerk. Hij heeft een carrière opgebouwd waar servicegerichte dienstverlening en klantrelaties de basis hebben gevormd van zijn werkzaamheden. Voormalige werkgevers zijn gerenommeerde bedrijven als technisch dienstverlener Stork, technische groothandel en kennisspecialist Eriks en internationaal machinebouwer MPS. Deze ondernemingen hebben Keur een solide basis gegeven in het samenwerken met klanten met techniek en betrouwbaarheid als drijvende factoren.

Met zijn commerciële en technische ervaring bij nationale en internationale klanten weet Keur de wensen en vraagstukken van opdrachtgevers haarfijn in kaart te brengen. “De aanvliegroute om tot een goede waardepropositie te komen, is bij klanten vaak verschillend en mede afhankelijk van hun eigen cultuur en organisatiestructuur. Het gewenste resultaat daarentegen komt altijd neer op het vinden van de juiste balans tussen waarde, opbrengsten en kosten voor beide partijen”, aldus Keur. “Het is voor Unica Hoevelaken daarom zaak dat wij ons als partner opstellen en goed beseffen dat de klant op basis van ons voorstel, visie op onderhoud en vertrouwen besluit om met ons in zee te gaan”.

Over Unica

Unica Hoevelaken biedt opdrachtgevers technologische oplossingen voor veiligheid, comfort & gezondheid, communicatie en energie & duurzaamheid. Het bedrijf zorgt middels langjarige samenwerking voor het technisch beheer en onderhoud van uiteenlopende bedrijven en is daarnaast werkzaam in zowel grote als kleine renovatie- en nieuwbouwprojecten. Opdrachtgevers zijn onder meer de gemeenten Almere, Nijkerk en Wijk bij Duurstede, zorgcentra in Nijkerk, Utrecht en Amersfoort, vastgoedbedrijven als DTZ Zadelhoff en zakelijke spelers als ProRail, ARAG, Intergamma en Pon.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen