Jacco van den Bor blij met AD-testresultaat

Jacco van den Bor is blij
Jacco van den Bor is blij
Foto:

In de AD koffietest is Coava aan het Verlaat op de 19e plaats geëindigd.

2016-10-22-coava-004

Een mooi resultaat vindt Jacco van den Bor, die zijn zaak precies vandaag een half jaar geleden opende. De 8.1 was voor de koffie, de tweede 8,1 voor de cappuccino en de 8,7 voor de espresso (daarmee horende bij de top 10). 138 koffieadressen werden bezocht. De ADtesters werden door Gerton van Werkhoven en Liandra van Koot van koffie voorzien.

2016-10-22-coava-003

Mooie cijfers, maar het kan beter. Daarom worden de medewerkers regelmatig getraind om tot het beste resultaat te komen. Toevallig aanstaande maandag is het weer zover. Rob Kerkhof (Nederlands kampioen filter koffie) leert ze dan weer een aantal kneepjes van het vak, waardoor de cappucino wat meer pit krijgt.

Van den Bor komt niet uit de horeca, maar heeft inmiddels zijn hart er wel aan verpand en wilt ook graag met lokale ondernemers samenwerken. Zo verkoopt hij bonbons van BonTom (aan de Huserstraat) en macrons van Masterchef Hilde van Maanen. Hij is in gesprek met Jumbo supermarkt aan het Molenpleinen als dat goed afloopt, is het ijs van Coava ook in de Jumbo te vinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen