Ridder Tweewielers BV wordt “Profile Ridder, de fietsspecialist”

Foto: Google streetview

Het familiebedrijf gevestigd aan de Groenestraat 44-46 verbindt zich aan Profile.

Profile de fietsspecialist is één van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. “Dankzij landelijke samenwerking en campagnes kunnen wij nog meer tijd, zorg en aandacht aan onze klanten besteden. We willen uiteraard de service en kwaliteit blijven bieden die Nijkerk al 48 jaar van ons gewend is”, aldus Henk Ridder.

Veranderende consument

De klantbeleving en behoefte van de consument veranderen, Profile Ridder veranderd hierin mee. “Deze koersverandering zorgt ervoor dat wij alle nieuwe fietsen met een korting tot wel 15% kunnen aanbieden, met bijbehorende servicepas en onderhoudspakket” vervolgt Bert Ridder.

Ruimere openingstijden

Per 1 januari 2017 worden ook de openingstijden verruimd. “We zijn al 6 dagen in de week geopend, maar blijven nu ook tussen de middag en op vrijdagavond tussen zes en zeven uur open”, geeft Bert Ridder aan. “Klanten die in de middagpauze hun fiets ter reparatie wilden aanbieden of even in de winkel wilden kijken, moesten we teleurstellen, maar dat is nu verleden tijd”.
Trainingen zorgen ervoor dat de medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied. Hierdoor is hun vakkennis op elk gebied toe te passen, of het nu gaat om een e-bike, racefiets, stadfiets of mountainbike.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen