Vuurwerkverkoop in nieuw pand Van Duinkerken Sport & Kamperen

Foto: rechtenvrij

Van Duinkerken gaat op 29, 30 en 31 december voor het eerst vuurwerk verkopen vanuit de dit jaar geopende superstore aan de Arkerpoort 1.

De online verkoop ging al eerder van start.

“Alles staat klaar om op 29, 30 en 31 december vuurwerkliefhebbers te ontvangen. Er is online al volop besteld. Deze bestellingen mogen in de drie dagen voor de jaarwisseling opgehaald worden”, vertelt een enthousiaste Vincent Nagelhout namens het team van Van Duinkerken. “We hebben in het najaar hard gewerkt om ons nieuwe pand aan de Arkerpoort in te richten volgens de nieuwste normen om vuurwerk te mogen verkopen.”

Van Duinkerken richt zich met name op het bekende vuurwerkmerk Pro-Line. “Dit is een merk dat we al jaren voeren”, aldus Nagelhout. “Ons vuurwerk staat voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het is vuurwerk dat voldoet aan de Nederlandse normen en tegelijkertijd mooie effecten oplevert.”

Van Duinkerken is een gevestigde naam als het gaat om vuurwerkverkoop. “Het wordt de eerste keer dat we ook in Nijkerk vuurwerk verkopen, maar in onze voormalige vestiging in Amersfoort doen we het al jaren. We kennen de markt en de producten dus door en door. In Amersfoort horen we bij de grotere verkooppunten. Vandaar dat we ook dit jaar ook weer vuurwerk verkopen in Amersfoort. Onze mensen hebben alle kennis in huis om ook goed over het vuurwerk te adviseren.”

De trends voor dit jaar? Nagelhout is ervan overtuigd dat met name de sierpotten en cakeboxen populairder zullen zijn dan ooit. “Mensen gaan steeds vaker voor het mooie siervuurwerk. Wat dat betreft biedt ons assortiment alle keus van de wereld.”

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen