Druk bezocht BHNnieuwjaarsdiner

“De lachende lama’s” leukten het BHN diner op.

Voor voorzitter Gerrit-Jan Bezemer stonden zij symbool voor de vreugde, waarmee de bedrijvenkring het nieuwe jaar met vreugde tegemoet ziet.

Het was een drukte van belang dinsdagavond in het Ampt van Nijkerk, veel drukker dan gemiddeld bij een bijeenkomst van de BHN, maar wel traditioneel druk voor dit nieuwjaarsdiner. Er waren dan ook veel gasten, waaronder wethouders, burgemeester, andere genodigden en partners aanwezig.

In zijn nieuwjaarstoespraak keek voorzitter Bezemer met gemengde gevoelens terug op 2016. Hij signaleerde net als burgemeester Renkema een dag eerder veel ontevredenheid in de samenleving. Bezemer: “De samenleving is in verandering en in verwarring. Voor ondernemers breekt een nieuw tijdperk aan, waar hij te maken krijgt met veel minder loyaliteit van zijn klanten.” Toch zag hij ook bemoedigende signalen, Bijvoorbeeld het onderzoek naar de identiteit van Nijkerk en dat die iets met food te maken heeft. Nijkerk heeft iets met food en daar liggen – volgens Bezemer – veel kansen voor creatieve ondernemers.

Daarna ging men gemoedelijk aan de dis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen