MoreLight wint internationale award

Foto:

Afgelopen week sleepten Ben van de Bunt en Evert Hop van Morelight de internationale ‘Crestron Integration Award 2017’ in de wacht.

Van de 128 genomineerden uit 18 verschillende landen, is deze award met recht een kroon op het werk van de twee enthousiaste ondernemers.

Morelight ontving de ‘Crestron Integration Award’ voor het mooiste ontwerp verlichting en sturing voor restaurant At Sea, gelegen aan het Drontermeer in Dronten. Het prachtige interieurontwerp is gemaakt door Gerwin Bosch van Roordink Architecten uit Putten. De jury, bestaande uit architecten en verlichtingsspecialisten van over de hele wereld, noemden het project “een perfecte samensmelting van creativiteit en technologie”.

Reeds eerder werd het bedrijf onderscheiden met een internationale award. In 2015 ontving Morelight de ‘Crestron Integration Award’ voor ‘Best User Experience’ voor het appartement van een invalide man die door de toepassing van domotica zelfstandig kan blijven wonen.

De ‘Crestron Integration Award’ is een internationale onderscheiding voor de meest vooruitstrevende verlichtings- en domoticaprojecten. De awarduitreiking vond plaats op de jaarlijkse ISE Tradeshow in de Amsterdam RAI, waar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van professionele audio, video en home automation worden getoond.

Morelight is nu nog in Ermelo gehuisvest, maar gaat bouwen op bedrijventerrein Arkerpoort.

Dossier:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden