TUI Nijkerk beste reisbureau van Gelderland

Foto:

TUI reisbureau Nijkerk is uitgeroepen tot beste reisbureau van Gelderland en mag een jaar lang deze titel voeren.

Aan deze uitslag ging een competitie vooraf die de medewerkers voor diverse uitdagende opdrachten stelde. De uitslag werd door vakblad TravMagazine op 22 februari bekend gemaakt.

Jarenlange ervaring, kennis van de bestemmingen, reisadvies op maat en een uitstekende service, de medewerkers van de TUI winkel in Nijkerk werken hard om hun klanten tevreden te stellen en leggen daarbij de lat hoog. Uit de grote groep reisbureaus die aan de provinciale verkiezing meedeed, werd het TUI reisbureau gekozen tot het beste van de provincie Gelderland. De provinciale titel Reisbureau van het Jaar, een prestigieuze prijs in de reiswereld, bevestigt dat klanten bij TUI Nijkerk aan het juiste adres zijn voor het beste reisadvies.

Naast de eerste plaats in de provincie Gelderland, hebben de TUI reisbureaus Hellevoetsluis, Terneuzen, Oldenzaal en Zeewolde respectievelijk in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Overijssel en Flevoland ook de eerste plaats behaald.

Nico van der Veer, Directeur Reisbureaus bij TUI Nederland: “Bij TUI doen we er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We zijn enorm trots op onze reisbureaus die samen wel vijf van de twaalf provinciale titels hebben gewonnen. We hebben vertrouwen in de toekomst van onze reisbureaus en investeren veel in onze reisadviseurs, kennis en techniek.”

“De verkiezing tot het beste reisbureau van Gelderland is voor ons van grote waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons team en de hoge kwaliteit die wij onze klanten bieden”, aldus Peter Wanningen, Reisbureaumanager van TUI Nijkerk. Hij zei bovendien, dat de bijdrage van TUI Nijkerk aan het Glazen Huys mee geholpen had om deze erkenning te krijgen

Met deze prijs op zak verschijnt TUI Nijkerk tijdens de finale om de landelijke titel op 11 mei nog één laatste keer voor de eindjury. De felbegeerde nationale titel ‘Reisbureau van het Jaar 2017’ wordt in juni bekend gemaakt.

Reacties