Geopend: La Salita in Hoevelaken

Foto: Theo Zuurman

Het is maar één deur verder, maar een wereld van verschil. Vanaf donderdag 9 maart 2017 is Pizzeria Bella Venezia getransformeerd tot Wereldrestaurant La Salita in het naburige pand.

 

TRENDY HOTSPOT

In het voormalige ABN-AMRO pand, op de hoek Westerdorpsstraat en De Brink, is na een intensieve verbouwing deze trendy hotspot verschenen. De traditioneel Italiaans ingerichte pizzeria heeft plaats gemaakt voor een eigentijds interieur in zwart/witte, grijze en bruine tinten, met een azuur blauw accent.

 

WERELD VOL VERRASSSINGEN

Niet alleen het interieur is volledig omgetoverd, ook de indeling is veel fraaier en praktischer. Zo is er een mooie bar, een ruime open keuken en kunnen er tot vijftig gasten in het restaurant plaatsnemen. Ook voor het afhalen van gerechten is er nu een aparte ingang en wachtruimte aan De Brink. Met dit nieuwe concept haken de zes broers Yokus in op de culinaire trend van het groeiend aantal wereldrestaurants in plaats van specialiteiten restaurants. ,,We serveren voor ieder wat wils, La Salita is een wereld vol verrassingen’’ is hun motto.

 

CULINAIRE WERELDREIS

Als je de menukaart bestudeert lijkt het alsof je een wereldreis maakt. Hollandse garnalencocktail, Armeense fetakaas, Mexicaanse nacho’s, Japanse kipspiesjes. Deze voorgerechten brengen je in no time naar drie verschillende werelddelen. De vlees-, vis- en grillgerechten hebben ook internationale invloeden en uiteraard hebben de deeggerechten een Italiaanse mamma net als de pizza’s, maar Italiaans wordt er over de hele wereld gegeten. Vermeldenswaardig is het ‘Onbeperkt Tapas’ arrangement, u kunt onbeperkt smullen van 33 soorten warme en koude tapas. Het bijzondere aan dit arrangement is dat er geen tijdslimiet aan is, houd er wel rekening mee dat het restaurant om 23.00 uur sluit. Extra voordeel is dat u er zeven dagen per week vanaf 15.00 uur terecht kunt.

 

Wereldrestaurant La Salita, 7 dagen per week open van 15.00 tot 23.00 uur, Westerdorpsstraat 12, Hoevelaken, 033-258 08 91, www.la-salita.nl

 

Bijdrage van Theo Zuurman 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen