Kick Off nieuwe bedrijvenbeurs op 1 november

Foto:

Op vrijdag 1 november is de kick off van de nieuwe Regionale Ondernamen Beurs, die volgend jaar voor het eerst plaatsvindt op 20 en 21 maart. Tijdens deze aftrap op 1 november onthult Ingrid Nagel, initiatiefnemer van de regionale bedrijvenbeurs, de plannen voor een beurs waar ondernemers kunnen ontmoeten, beleven en netwerken. ROB2014 staat voor aantrekkelijke presentaties van bedrijven in deze regio, onder meer door themapleinen en een veelzijdig beursprogramma. De kick off op 1 november is gratis toegankelijk in de beurslocatie De Loods te Nijkerk.

Tweedaagse beurs
“Ik geloof heilig in regionale samenwerking”, vertelt Ingrid Nagel, initiatiefnemer van de Regionale Ondernamen Beurs. Ingrid heeft beurservaring, geeft succesvolle trainingen aan standhouders en bezoekt minimaal eens per week een beurs. Deze knowhow zet ze nu in om de eerste Regionale Ondernamen Beurs, ROB2014, te verzorgen. Exposanten en ondernemers uit de regio gaven te kennen dat een beurs in het voorjaar een grote wens is en, als het even kon, dat die twee dagen in beslag zou nemen. De eerste editie van de Regionale Ondernamen Beurs, dé bedrijvenbeurs van de regio Randmeren, vindt daarom plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 maart in de nieuwe beurslocatie De Loods, aan de A28 in Nijkerk. “Er zitten zo veel leuke ondernemers in onze regio. Maar we kennen elkaar onvoldoende, weten niet goed wat onze buurman exact doet. Kortom, er wordt nog te weinig business onderling gedaan. Daar gaan we iets aan doen! En daar krijgen ondernemers twee dagen de kans voor. ROB2014 geeft ondernemers een gezicht”, aldus Nagel. 
Comité van Aanbeveling
Een van de leden van het Comité van Aanbeveling is Gerard van den Tweel, algemeen directeur van de Van den Tweel Groep. “Ingrid is een zakenvrouw die groot denkt, durft, initiatief neemt en buiten de gebaande paden gaat. Dat heeft geresulteerd in ROB2014, een professioneel, nieuw en regionaal beursconcept. Ik ondersteun de Regionale Ondernamen Beurs en raad ondernemers aan, wanneer men onderneemt in de regio Randmeren, aanwezig te zijn op ROB om hun zichtbaarheid regionaal te vergroten. De slogan ‘let’s do business, let’s meet’ onderschrijf ik dan ook van harte”, vertelt Gerard van den Tweel. Van den Tweel Groep is met ruim 1100 medewerkers een van de grotere familiebedrijven met diverse winkels en groothandels, een horecagroep, een vastgoedonderneming en een investeringsmaatschappij. 
Beurspresentatie
Tijdens de kick off op 1 november zijn aanwezig de samenwerkings- en mediapartners en de exposanten die zich al hebben aangemeld. Tevens wordt het beursteam voorgesteld en er is 
rob2013-logo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen