Intura Vista: klein wonder met grote prestaties

mei 26 2015, 14:50 Business in Nijkerk
newsifier default image
Nieuwkomer op de Nederlandse dakramenmarkt, Intura, presenteert het energiezuinige alternatief voor het bekende kleine dakraam op de Nederlandse daken: de Intura Vista.
Dit kleine wonder, met geïntegreerd gootstuk, brengt door zijn ruimere afmeting (55x78cm) meer lichtopbrengst en biedt betere energieprestaties (Uw = 1,5) conform het bouwbesluit. Bovendien is de Intura Vista in zowel hout als onderhoudsvrij kunststof beschikbaar. De Intura Vista maakt het nu eindelijk mogelijk om het design van het grote dakraam en kleine dakraam in één strakke designlijn te combineren.
Haal buiten naar binnen…
Ventilatie in een binnenruimte is primair bepalend voor wooncomfort. Het Intura NEO AIR systeem, het geïntegreerde ventilatierooster, zorgt voor een juiste continue stroom van frisse lucht wanneer het dakraam is gesloten. Hiermee levert het regelbare ventilatierooster de optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond binnenklimaat garandeert. Dankzij het grotere glasoppervlak krijgt de eindgebruiker met een Intura dakraam standaard méér natuurlijke warmte van de zon binnen en samen met het goed geïsoleerde frame, leidt dit tot aanzienlijke warmtebesparing en lagere energielasten.
Over Intura
Intura, gevestigd in Hoevelaken, bouwt als importeur en distributeur op meer dan twintig ervaring van één van Europa‘s meest geavanceerde daglichtproducenten.