Nieuwe verpleegafdeling orthopedie ziekenhuis St Jansdal

Foto:

HARDERWIJK – Vandaag namen de eerste knie- en heuppatiënten hun intrek op de nieuwe verpleegafdeling van ziekenhuis St Jansdal. Vanuit het bed kijken patiënten op de wanden en het plafond naar prachtige afbeeldingen van bergen, zee en watervallen. 

Voorheen lagen orthopedische patiënten verdeeld over diverse afdelingen in het ziekenhuis. Met deze nieuwe afdeling is er een eigen afdeling voor deze patiëntengroep. 
Imka Jonker, afdelingshoofd, is tevreden met het resultaat. “De sfeer van deze afdeling is minder ziekenhuisachtig. Ook zijn de sanitaire ruimtes volledig vernieuwd. Alle vierpersoonskamers hebben een eigen toilet, douche en wasgelegenheid. In de mooie huiskamer, met het thema Holland, bieden wij de patiënten een gezellige ruimte en de gelegenheid om samen met lotgenoten te revalideren. Daarnaast is de polikliniek orthopedie uitgebreid. Zo is er een tweede polikliniekruimte met een spreekkamer en twee behandelkamers.”
In het St Jansdal staat een jonge, vooruitstrevende en innovatieve maatschap orthopedisch chirurgen klaar om patiënten met de grootst mogelijke zorg bij te staan. Sinds kort is de maatschap uitgebreid met chef de clinique Benjamin van ‘t Hof. De maatschap wordt ondersteund door orthopedisch consulenten. Zij zijn de rechterhand van de orthopeden en geven voorlichting, begeleiden de patiënten op de verpleegafdeling, doen de eerste controle na de operatie en voeren kwaliteitsmetingen uit. 
Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week wordt in het St Jansdal kwalitatief hoogstaande orthopedische zorg geleverd. Patiënten kunnen voor een eerste afspraak zeer snel terecht op het spreekuur bij de orthopeed. Bezoek de websites voor meer informatie over knie- en heupoperaties: www.heupoperatie-stjansdal.nl of www.knieoperatie.com.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen