VIDEO: Paasbos centrum van wensen

Een prachtige kerstboom met meer dan 70 wenskaartjes zorgden tijdens de wensboom uitreiking vrijdagavond voor “het warme hart van Nijkerk”in het Paasbos.

De ingediende wensen waren voor mensen groot en klein, jong en ouder, soms voor familie maar ook voor mensen “ver van je bed”. In totaal konden 30 wensen in vervulling gaan. Het werd een avond met een lach en een traan maar vooral een avond met een feestelijk randje waarbij een glaasje bubbels en luxe hapje niet ontbraken.

Zo werd Sam, die wenste dat iedereen die heeeeel rijk is (zo stond op zijn kaartje) een heel klein beetje zou willen delen. Want zei hij: dan hoeft geen één kindje echt heel erg arm te zijn. Een logica die werd beloond met een Intertoys-cadeaubon en een zwemdisco-avond met zijn vriendjes.

Opa Piet wenste een muziekdoos voor zijn kleinkind Luca van 9 jaar (met het denkniveau van een peuter). Hij kreeg een educatieve, met licht voorziene knuffelbeer, die behalve vrolijke en rustgevende melodietjes ook verschillende bedtijd verhaaltjes kan vertellen, met de ingesproken stem van Opa Piet zelf!

Zo werden nog veel meer wensen vervuld, bijvoorbeeld een opkikkerwens met een enorme bos bloemen, een verwenwens met een relax dagje beautyfarm en 10 kidswensen om te spelen bij Superfun.

Kijkt u naar een impressie van Ely Hackmann

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen