NSC deelt de punten met DVS

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd heeft NSC met 2-2 gelijk gespeeld tegen DVS.

NSC kwam na 20 minuten op voorsprong toen Cherkaoui een penalty kreeg, die Tom de Ridder benutte. Een minuut later was het alweer gelijk toen DVS ook een penalty kreeg. De scheidsrechter gaf na commentaar een gele kaart aan Sturing die met een tijdstraf naar de bank moest.
Dat betekende powerplay voor DVS en daar profiteerde ze een minuut later van door een goed opgezette aanval af te ronden. NSC kreeg wat kleine mogelijkheden,maar het duurde tot de 40ste minuut voordat de gelijkmaker viel. Een vlotte aanval kwam bij Van der Akker terecht die de bal tegen de keeper schoot,maar in de rebound was Van der Vegte attent en schoot de bal binnen. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft werd er veel gewisseld en dat kwam het spel aan beide zijden niet ten goede. NSC kwam twee keer goed weg omdat DVS de paal raakte.