Flevo dames verliezen

Foto: google streetview

DOESBURG – De vraag was, kunnen de dames tegen DWV het goede spel vast houden van vorige week, ondanks dat er drie basis speelsters niet mee konden doen. Het antwoord is teleurstellend.

In de eerste periode kwam DWV al snel op voorsprong door een prachtige aanval. Daarna kreeg Flevo een man meer. Deze werd mooi uitgespeeld met als gevolg dat Miranda van de Vliert het kon afronden met een mooie intikker.

In de tweede periode werd er veel aangevallen, maar de kansen die daardoor ontstonden werden niet benut. DWV kreeg in deze periode weinig kansen maar buitte een man meer situatie goed uit: 2-1.

Blijven bewegen en hard voor elkaar werken, was wat Vivian Haandrikman de dames mee gaf voor de derde periode. Flevo moest in het begin van de derde periode een man minder zien te overleven, doordat Josée van den Hoven werd bestraft voor een verdedigende fout. Dit was gelukt. Even later veroorzaakte Flevo een strafworp. Vivian Haandrikman werd kansloos gelaten, doordat de 5 meter goed werd genomen door DWV (3-1). Door onzeker fluiten van de scheidsrechters wisten de dames niet goed waar ze aan toe waren en werden ze onrustig in hun spel. Aan het eind van de derde periode kreeg Flevo een 5 meter mee. Jette Bokkers scoorde daaruit de 3-2.

Ook in de vierde periode kwamen de dames van Flevo niet in hun spel. DWV maakte daar goed gebruik van en scoorde de 4-2. Dit was tevens de eindstand.

Deze wedstrijd snel vergeten en op naar volgende week, wanneer de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Nunspeet gespeeld gaat worden.

bijdrage van Josée van den Hoven

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen