Medailleoogst na druivenoogst 

Foto: Breede beek

Bij de wijngaard Aan De Breede Beek heerst jubelstemming na het verkrijgen van 1 x goud, 3x zilver, 2 x brons en 2 x keurzegel.

Na de intensieve oogstweken in oktober, oogst de wijngaard nu medailles: alle wijnen die de wijngaard in 2014 in de markt heeft gezet (wijnjaar 2013) zijn nationaal en internationaal bekroond.
In september werden de wijnen door het Nederlandse Wijngilde bekroond met bronzen medailles en met keurzegels.
Afgelopen weekend mocht de wijngaard zich verheugen met GOUD voor de Muscaris 2013,
ZILVER voor de Johanitter 2013 en ZILVER voor de Secco Cabernet Cortis 2013. 
De wijngaard Aan de Breede Beek krijgt deze prijzen van “Internationaler PIWI Weinpreis” uit Duitsland.
Eerder in dit najaar ontving de wijngaard de ZILVEREN medaille voor de Regent Primavera van het Regent Forum in Duitsland.
Deze unieke prestatie voor de relatieve jonge wijngaard (sinds 2003 en uitbreiding in 2008) is des te opmerkelijker, omdat de Johanitter en de Secco nieuwe producten zijn, die in het voorjaar van 2014 voor het eerst op de markt zijn gebracht. De wijngaardenier Henk Breugem en zijn team van vrijwilligers verkeren in een euforische stemming en voelen zich trots met deze nationale en internationale erkenning.

Het “Wijnland” Nederland zet zich steeds opnieuw op de kaart door zich elk jaar internationaal staande te kunnen houden tussen de traditionele wijnlanden en steeds vaker in de top mee te gaan draaien. Kwaliteit is het ultieme doel van de Wijngaard Aan de Breede Beek.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen