Fortis Automotive naar Watergoorweg

Foto:

Fortis Automotive verhuist van Lelystad naar de Watergoorweg, omdat er nu wel een geschikte betaalbare locatie voorhanden is.

‘’Ik zit al vanaf mijn geboorte tussen de auto’s”, vertelt Jeen Jonker. Drie jaar geleden besloot hij daarom samen met zijn vrouw een eigen autobedrijf te beginnen. De keuze viel op Lelystad omdat er destijds in deze regio geen geschikte, betaalbare locatie te vinden was. In eerste instantie begeleidden zij verkoop voor consumenten, maar in de afgelopen 3 jaar groeiden zij door naar wat ze nu allemaal doen. “Wij kopen auto’s in een bulk op en verkopen deze weer door aan dealers en daarnaast hebben wij zelf ongeveer 50 auto’s op voorraad. Door onze kennis en ervaring spelen we feilloos in op trends in de markt. Vorig jaar hebben we ongeveer 900 auto’s verkocht. Omdat wij vaak zo’n 20 a 30 auto’s tegelijk kopen, kunnen wij ze vaak aanzienlijk goedkoper aanbieden (soms tot wel 1500 euro).’’ 
‘’Na drie jaar met veel plezier in Lelystad werkzaam te zijn geweest, hebben wij nu een mooie zichtlocatie aan de Watergoorweg 90 gevonden zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Zij komen veelal uit deze regio”, verklaart Jonker. “Wij hebben ook veel zakelijke klanten en dan is dit een perfecte locatie. Mooi in het zicht en dicht bij de snelweg.’’ Aangezien ze vlakbij Formido en Karwei komen te zitten, verwacht Jonker, dat er veel ‘traffic’ zal zijn. Hij doet er alles aan om het klanten naar hun zin te maken. Hij gaat binnenkort zelfs dealer-onderhouden auto’s uit Duitsland importeren. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen