Man stookt vuurtje in schuur

HOEVELAKEN - De brandweer van Zwartebroek werd donderdagmiddag opgeroepen voor een brand in een schuur aan de Middelaar in Hoevelaken.

Ter plaatse bleek een persoon een vuurtje aan het stoken te wezen in de schuur naast een oude boerderij. De brandweer heeft omdat de man een onveilig vuurtje aan het stoken was in de schuur de politie opgeroepen. Men heeft de man advies gegeven en zijn terug gekeerd naar hun thuis basis. De melding was gemaakt na dat voorbij gangers rook uit het dak van de schuur zagen komen.
HOEVELAKEN - De brandweer van Zwartebroek werd donderdagmiddag opgeroepen voor een brand in een schuur aan de Middelaar in Hoevelaken. Ter plaatse bleek een persoon een vuurtje aan het stoken te wezen in de schuur naast een oude boerderij. De brandweer heeft omdat de man een onveilig vuurtje aan het stoken was in de schuur de politie opgeroepen. Men heeft de man advies gegeven en zijn terug gekeerd naar hun thuis basis. De melding was gemaakt na dat voorbij gangers rook uit het dak van de schuur zagen komen.
Foto:

De brandweer van Zwartebroek werd donderdagmiddag opgeroepen voor een brand in een schuur aan de Middelaar.

Ter plaatse was een persoon een vuurtje aan het stoken in een schuur naast een oude boerderij. De brandweer heeft de politie ingeschakeld, omdat dat vuurtje onveilig was. De melding was gemaakt door voorbijgangers, die rook uit het dak van de schuur zagen komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen