Nieuwe gemeentegids verschenen

Foto:

De nieuwe editie van de gemeentegids is uit

In deze nieuwe gids vindt u onder andere de contactmogelijkheden bij de gemeente, informatie over de gemeenteraad, handige adressen van organisaties, bedrijven en verenigingen in de gemeente Nijkerk. Dit handzame boekje is bijvoorbeeld makkelijk als u het telefoonnummer zoekt van een sport- of muziekvereniging of een fysiotherapeut. De gemeentegids werkt met een trefwoorden systeem om het zoeken voor u makkelijk te maken.

Dinsdag 12 maart overhandigde burgemeester Gerard Renkema de eerste gemeentegids 2019 aan Aart Heimensem (links op de foto), Gerda Heimensem en Stefan Pompe van Meerdervoort (rechts op de foto), zij zijn de initiatiefnemers voor het woonproject Holkerbeek. Een foto van dit woonproject staat op de voorkant van de gemeentegids 2019.

Foutloos is de gids overigens niet. Zo staan in de rubriek ?”Media”nog Nijkerk Nu en de ISON. Beide bestaan niet meer.

Deze nieuwe gemeentegids 2019 is verkrijgbaar op het Stadhuis en bij verschillende uitgiftepunten in de gemeente Nijkerk. De gids is verkrijgbaar bij de Bibliotheek Nijkerk, bij Verpleeghuis de Pol, bij Huize st. Jozef, Gezondheidscentrum Corlaer, Bibliotheek Hoevelaken en Gezondheidscentrum Nijkerkerveen.

De nieuwe gemeentegids is digitaal te raadplegen en bovendien als E-book beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen