boeken- en curiosamarkt + dansspektakel in centrum

Foto:

Niet alleen oude sleepboten in de havenkom, maar ook de laatste boeken- en curiosamarkt van het zomerseizoen en het jaarlijkse Nijkerks Dansspektakel zaterdag 7 september in de binnenstad.

Tegelijk met de activiteiten aan de havenkom staan ditmaal tussen 9.00 en 17.00 uur de kramen van de boeken- en curiosamarkt opgesteld in Kolkstraat en het parkeerterrein Koetsendijk (naast het Waaggebouw), terwijl, mits het weer het toelaat, rondom het podium op het Plein tussen 13.00 en 15.00 uur het jaarlijkse Nijkerks Dansspektakel plaats zal vinden.
Tijdens de boeken- en curiosamarkt vindt het publiek weer tientallen kramen met oude boeken en tweedehands spullen, die op zoek zijn naar nieuwe eigenaars.
Antiquariaten met curiosa en oude boeken uit het hele land bieden spullen aan aan het publiek. Veel bezoekers zijn gewapend met lijstjes met titels van boeken en schrijvers waar men al jaren naar op zoek is om de eigen verzameling aan te vullen of te completeren.
Niet alleen antiquariaten, ook verzamelaars uit het hele land hebben de weg naar de Nijkerkse boeken- en curiosamarkten allang gevonden.
Omdat een deel van het Plein zaterdag 7 september gebruikt wordt voor het Nijkerks Dansspektakel, is gekozen om de markt eenmalig te verplaatsen naar de Koetsendijk en de Kolkstraat. Bovendien sluit deze markt op deze manier beter aan op de activiteiten in de havenkom.
Straten afgesloten voor alle verkeer
De Kolkstraat en de Koetsendijk tussen het Plein en de Vrijheidslaan en het parkeerterrein Koetsendijk zijn van zaterdag 7 september 0.00 uur tot alle kramen opgeruimd zijn (c.a., 18.30 uur) afgesloten voor alle verkeer. 
Voor het parkeerterrein Kolkstraat geldt gedurende die dag een wegsleepregeling!
Vergunninghouders en andere automobilisten die normaal hun auto op het parkeerterrein Koetsendijk parkeren zullen voor een dag op zoek moeten naar een andere parkeerplek. 
Na 6.00 uur wordt begonnen met het opbouwen van de kramen. 
Auto’s die 7 september bij de opbouw van de boeken- en curiosamarkt toch op het parkeerterrein Koetsendijk staan worden door de Gemeente op kosten van de eigenaar weggesleept en dat kan flink in de papieren lopen.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen