De Zwaluw aan Oude Barneveldseweg open

Foto:

Esmee (18) en Joke Timmer hebben onlangs de dierenspeciaalzaak aan Oude Barneveldseweg 9a heropend. Onder de naam ‘De Zwaluw’ gaan moeder en dochter alles voor huisdieren verkopen.

Esmee en Joke zijn dol op dieren. “Ik hou van alle dieren en vind het een uitdaging om voor ze te zorgen. Ik gun dieren een goed leven”, zegt Esmee. De Zwaluw biedt eigenaren alles wat nodig is om hun huisdier een goed leven te geven. Voer, accessoires, riempjes. De dierenspeciaalzaak richt zich op honden, katten, konijnen, hamsters, muisjes en vogels. In de heringerichte winkel is ook een cadeauhoek te vinden.
“Een zwaluw is een mooie, chique vogel die aan het voorjaar en aan vrijheid doet denken”, verklaren Joke en Esmee de nieuwe naam van hun winkel. Oude klanten weten hen inmiddels weer te vinden. Voor hen is Esmee een oude bekende, want zij werkte al enige tijd bij voorloper Dierenspeciaalzaak Nijkerk. “We willen mensen faciliteren en adviseren, maar ook gewoon een praatje met hen maken. Mensen mogen zich welkom voelen bij De Zwaluw.” 
Esmee is intussen druk met haar opleiding tot hondentrimmer, zodat zij ook die dienst in het voorjaar van 2015 opnieuw kan introduceren. Dan keert ook de hondentrimsalon terug bij het bedrijf.
bijdrage van Hmedia
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen