Nationale Veteranen Top 50

30 november vanaf 12.00 uur op JimmyFM.nl

Unieke muziek voor unieke mensen. Muziek soms zo vol emotie dat je bijna in de huid van de veteraan kunt kruipen om te beleven hoe het was. Muziek is emotie, verlangen, angst, verbeelding, en blijdschap. Kortom muziek leeft en kan je maken of breken. 
Toen Hennie van de Berg (oud Libanonveteraan, muziekliefhebber en DJ) ons vroeg of wij deze prachtige lijst zouden willen uitzenden, was de belangstelling van JimmyFM groot. JimmyFM is één van de grotere internetradiostations en dus zouden onze uitgezonden mannen en vrouwen waar ook ter wereld tijdens hun missie kunnen luisteren naar “hun” muziek.
pvdrle7c51g5llkrxd9frzowl
Paul van Selm: “Als stationmanager ben ik er trots op dat we deze muziek kunnen draaien voor de vele veteranen die er mede zorg voor dragen dat wij het zo goed hebben in Nederland. We gaan de 5e editie van de Veteranen Top 50, indrukwekkende verhalen en interviews met veteranen in zijn geheel uitzenden op zondag 30 november vanaf 12.00 uur”.
De presentatie zal worden verzorgd door Paul van Selm, Hennie van de Berg (Libanon veteraan) en George van Noordenburg. Om deze uitzending een speciaal tintje te geven zullen er ook een aantal legervoertuigen bij de studio worden geplaatst. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen aan de Patroonstraat 7. JimmyFM hoopt te kunnen bijdragen aan meer begrip en respect voor onze veteranen.
udmwcm8m2g413inmb52xhcr8w
JimmyFM is wereldwijd te beluisteren via www.jimmyfm.nl of via de gratis JimmyFM app voor Apple en Android.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden