Film “Her”

27 november vanaf 19.30 uur in de bibliotheek van Nijkerk. De toegangsprijs is € 7,50, inclusief 1 x koffie of thee. 

Theodore Twombly (gespeeld door Joaquin Phoenix) is een gevoelige man die zijn romantische kant inzet bij zijn baan als brievenschrijver: in een compleet gedigitaliseerde maatschappij schrijft hij op bestelling persoonlijke brieven. Hij is vreselijk eenzaam, maar dan ontdekt hij Samantha, een zeer geavanceerd, pratend computerprogramma dat niet alleen zijn e-mails sorteert en een blind date voor hem uitzoekt, maar ook naar hem luistert, met hem meedenkt en zelfs met hem flirt. Samantha (met de stem van Scarlett Johansson) voelt intuïtief aan waaraan Theodore behoefte heeft en blijkt gevoelig, intelligent en grappig te zijn.
Het contact met Samantha wordt een lichtpuntje in Theodores bestaan en hun vriendschap lijkt zowaar uit te groeien tot liefde. In veel opzichten is Samantha de vrouw van Theodores dromen, maar het ontbreekt haar uiteraard aan een menselijk lichaam.
Regisseur Spike Jonze won met zijn scenario voor deze film een Oscar.
Kaartverkoop
Kaartjes kunnen worden gereserveerd via www.bibliotheeknijkerk.nl of telefonisch via (033) 245 17 56. Voor € 19,50 kunt u genieten van diner en film. U kunt dan vóór de film uit eten gaan bij Eetcafé Old Niekark. Na afloop van de film is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen