Dag van de Mantelzorg

8 november van 10.00 tot 17.00 uur bij Interakt Contour, aan de Oranjelaan 79.

Elk jaar wordt er landelijk een Dag van de Mantelzorg georganiseerd. Tijdens die dag wordt er stil gestaan bij de vele mantelzorgers die zorgen voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste. Het thema van dit jaar is: Allemaal verhalen! Het persoonlijke verhaal van de mantelzorger staat centraal op deze dag. De verhalen geven betekenis aan het woord ‘mantelzorg’. 
In Nijkerk sluit het programma van Sigma daar mooi bij aan. Men kan kiezen uit drie workshops: creatief schrijven, tekenen of het werken met vilt. Daarnaast wordt er een overheerlijke lunch met passend vermaak aangeboden.
Mantelzorgers zijn van harte welkom en mogen ook iemand meenemen. Het deelnemen aan deze dag of een gedeelte hiervan is gratis. Wel is opgave voor een workshop en de lunch noodzakelijk. 
Voor meer informatie en opgave, uiterlijk 30 oktober 2014, kunt u terecht bij Sigma, telefoon: 033 2474830 of [email protected].
Programma
10.00-10.30 uur: inloop koffie met traktatie 
10.30- 12.30 uur: start eerste ronde workshops. Keuze uit; schrijven, tekenen of werken met vilt. Doet u beide rondes mee met de workshops kies dan voor beide rondes een andere workshop
12.30- 14.15 uur: lunch met passend vermaak (mocht u geen workshop willen volgen maar wilt u wel komen lunchen? Geen probleem, geef u wel even op!)
14.15- 16.15 uur: start tweede ronde workshops
16.15- 17.00 uur: afsluiting met een hapje en drankje 
Creatief schrijven met Trudy
Een workshop waarbij u leert om kort en krachtig uw gedachten op papier te zetten door middel van gerichte opdrachten. 
Tekenen met Sander
Een workshop waarbij u leert om uw verhaal om te zetten in beeld door het te tekenen. 
Vilten met Isabelle
Een workshop waarbij u leert om te gaan met zachte materialen en daar iets moois van te maken. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen