Online Taalcursussen

Foto: bibliotheek

Leden van de Bibliotheek gemeente Nijkerk kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief online interactieve taalcursussen volgen.

Om een nieuwe taal te leren, of als opfrisser. Naast de reeds bestaande taalcursus Tell Me More (TMM) kunnen de leden nu ook kiezen voor de taalcursus Rosetta Stone. Hierbij heeft de lener online toegang tot 25 talen.

RS-afbeelding-logo

Deze taalcursus is bijzonder geschikt voor leerlingen die nog nooit kennis hebben gemaakt met de taal die ze willen leren, maar ook voor gebruikers die hun taalvaardigheid willen opwaarderen en uitbreiden tot conversatie niveau. Ook Nederlands als tweede taal is opgenomen in het aanbod. Rosetta Stone heeft een handige app zodat er gemakkelijk op tablet of smartphone geoefend kan worden. Kosten € 35,00. Looptijd is van november tot november.

TMM

TMM biedt 9 talen aan: Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans (Spaans en Latijns Amerikaans), Chinees en Nederlands als tweede taal, op elk gewenst niveau. In TMM komen alle aspecten van de taal aan bod: spreken, lezen, schrijven en luisteren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan culturele aspecten van een taal en kunnen deelnemers de oefeningen afstemmen op dagelijkse of professionele situaties. Met een instaptoets wordt het beginniveau van de cursus bepaald. De deelnemers kunnen dagelijks een rapportage van de vorderingen bekijken; ook tussentijds kan het niveau worden getoetst. Kosten: € 60,00 per jaar. Instapmoment is startdatum. Het belangrijkste onderscheid tussen TMM en Rosetta Stone is dat TMM uitgebreider is en naar een hoger niveau gaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen