Biebglossy jarige bibliotheek Nijkerk rolt van de pers

Foto:

VdR Druk en Print is begonnen met de druk van het jubileummagazine van de jarige Bibliotheek Nijkerk.

Het magazine wordt vanaf 21 februari in Nijkerk en Nijkerkerveen huis aan huis verspreid.

Directeur Bertil van de Ridder van VdR Druk & Print laat bij de grote drukpers de eerste gedrukte pagina’s zien aan Roel Zuidhof, directeur van de jarige bibliotheek. “Het is een mooie opdracht en voor ons is dit vakwerk dat we graag doen. Het wordt echt een prachtige en kleurrijke biebglossy” vertelt Bertil van de Ridder. “De oplage is 12.000 stuks. Dat betekent ruim 12 pallets met papier die met enorme snelheid door de drukpers gaan”.

Roel Zuidhof is duidelijk onder de indruk van de grote hoeveelheden. “We zijn met veel medewerkers hier al vanaf september mee bezig: interviews, verhalen, fotografie, adverteerders. En dan opmaak, correctie. Heel veel werk allemaal vaak achter een beeldscherm. Maar als je nu de drukinkt ruikt en het resultaat uit de pers ziet rollen! Ik kan haast niet wachten om het zo snel mogelijk te verspreiden. Dit wordt echt een magazine van en voor Nijkerkers met als thema een feestelijke bibliotheek”.

Het jubileummagazine is gemaakt in samenwerking met Tadorna Media uit Bussum. Het magazine wordt maandag 20 februari feestelijk gepresenteerd in de bibliotheek van Nijkerk voor iedereen die er aan heeft meegewerkt.

Vanaf dinsdag 21 februari wordt het magazine huis aan huis verspreid in Nijkerk en Nijkerkerveen. Het magazine is vanaf dat moment in Hoevelaken te verkrijgen in de bibliotheek.
Ook komt er op de website van de bibliotheek een digitale versie van het magazine.

De bibliotheek in Nijkerk viert in 2017 haar 155 jarig jubileum. Naast het uitkomen van het jubileummagazine is er in Museum Nijkerk een tentoonstelling over de bibliotheek. Ook vinden er door het hele jaar heen, talloze activiteiten plaats. Zo komen schrijver Annejet van der Zijl en Kluun en is er een speciale avond “The bieb rocks” met de de Nijkerkse band Ritn Ditn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen