Bustour WSP

Foto:

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in.

Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers van het WSP van 13 t/m 28 september 2021 industrieterreinen in Amersfoort en omgeving. Op maandag 20 september bezoekt het WerkgeversServicepunt de gemeente Nijkerk. De bus staat van 9.00 tot 16.00 uur bij Djops Uitzendgroep aan de Ohmstraat 10b.

Wat is er te doen?

Bij de bus kunnen werkgevers meer informatie krijgen. Daarnaast is er een speciaal ochtendprogramma. Dit programma wordt om 9.00 uur geopend door wethouder Mariëlle Broekman. Na de opening vertelt Hans Appeldoorn van Djops Uitzendgroep meer over zijn ervaringen met sociaal ondernemen en de samenwerking met het WSP regio Amersfoort.

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!

Werkgevers kunnen daarna kosteloos de workshop ‘Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie’ volgen. Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laat in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft.

Ontdek in bij de bus

Je kunt met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kansberoepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.
WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

Bus bezoeken?

Wil je dat de WSP ook bij jouw bedrijf binnenstapt? Mail naar [email protected] We plannen dan vast een bezoek in. Ook is het mogelijk om zelf naar onze bus te komen. Voor de workshop is het wel nodig je aan te melden via www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/.
Daarnaast stappen accountmanagers bedrijven op het industrieterrein binnen.

De bus stopt in alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. Je vindt hier het complete tourschema.
De bustour is onderdeel van Perspectief op Werk. In dit programma werkt het WSP regio Amersfoort samen met diverse organisaties in de regio om meer kansen te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In 2020 heeft het WSP tijdens de eerste bustour kennis gemaakt met diverse nieuwe bedrijven.

Over de WSP

Het WSP is een samenwerking tussen het UWV en de regiogemeenten en helpt werkgevers kosteloos met de werving en selectie van nieuw personeel of sociaal ondernemen. Tijdens de bustour wil het WSP zorgen voor meer naamsbekendheid en op een laagdrempelige manier kennis maken met werkgevers.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden