Halve van Nijkerk

Foto: Arjen Gerritsma

Net als voorgaande jaren is de insteek van de 3e editie van de Halve van Nijkerk om regionale toppers tegen elkaar te laten strijden en goede tijden neer te zetten.

De inschrijving is inmiddels geopend via www.halvevannijkerk.nl.

Naast de halve marathon (21,1 km) kan men ook deelnemen aan de 10km of de 5km. Ook voor de recreanten en beginnende lopers is de Halve van Nijkerk een mooi doel. Speciaal voor de jonge sportievelingen is er ook dit jaar weer de KidsRun van 1km en 2km.

Het programma

17:15 uur: 1,2km KidsRun (3 t/m 14 jaar)
17:30 uur: 2km KidsRun (3 t/m 14 jaar)
17:45 uur: Univé 5km (vanaf 8 jaar)
18:15 uur: Bouw Logistics halve marathon (vanaf 18 jaar) en Rabobank 10km (vanaf 13 jaar)

Voordelig inschrijven

Tot vrijdag 31 maart kan men zich nog inschrijven voor een gereduceerd tarief. Vanaf 31 maart gaan de prijzen voor de verschillende afstanden omhoog. Bovendien is men ervan verzekerd dat de naam wordt afgedrukt op het startnummer.

Waardebon

Schrijft men zich voor woensdag 1 maart a.s. in, dan maakt men kans op een waardebon van €25,- die verzilverd kan worden bij onze partner Van Duinkerken Rekreatie. Of een setje BibBits (magneetjes voor het startnummer) van de Halve van Nijkerk.

BusinessRun

Ook dit jaar is er weer een BusinessRun. Bedrijven kunnen een of meerdere teams vormen van collega’s en/of relaties die naast hun eigen individuele tijden ook mee doen in een bedrijvenklassement. Een team bestaat uit 3 tot 5 deelnemers die allemaal dezelfde afstand lopen. De beste drie tijden worden bij elkaar opgeteld, dat levert het uiteindelijke klassement op. Welk bedrijf is het ‘best lopende’ bedrijf van Nijkerk? Inschrijven voor de BusinessRun kan nog tot donderdag 13 april 2017.