Minister Slob in gesprek over Nijkerkse politiek

Arie Slob eerder in Nijkerk (2013)
Foto:

ChristenUnie Nijkerk organiseert dit “politiek café” met als speciale gast minister Arie Slob.

Iedereen die interesse heeft in de gemeentelijke politiek en daarin misschien zelf een rol zou willen spelen, is van harte welkom.

Demissionair minister van Onderwijs en Media namens de ChristenUnie Arie Slob zal het programma openen en meer vertellen over het belang van de gemeentelijke politiek bij de landelijke politiek en over het programma en de inzet van de ChristenUnie daarbij.
Uiteraard is ook de lokale ChristenUnie aanwezig. Wethouder in Nijkerk Harke Dijksterhuis en raadslid Marina Lanting zijn aanwezig om meer te vertellen over de politiek in Nijkerk en de rol van de ChristenUnie daarin. “Volgend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de ChristenUnie is daar al volop mee bezig”, vertelt Dijksterhuis. “Als politieke partij zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen en goede ideeën. Als je geïnteresseerd bent in politiek, je kunt vinden in waar de ChristenUnie voor staat en al langer speelt met de gedachte om iets te doen binnen de gemeentelijke politiek, dan is dit een mooi moment om kennis te maken.”

Lanting vult aan: “We organiseren een café omdat het een laagdrempelige manier is om eens te horen wat het inhoudt om onderdeel te zijn van een politieke partij. Je bent niets verplicht, en je mag alles vragen. Je hoeft geen lid te zijn en ook als je weinig met politiek hebt kun je wat betekenen voor een politieke partij. Daar vertellen we graag meer over. Of misschien vind je het leuk om alleen te luisteren, dat is ook prima.”

Nieuwsgierig? Het is niet verplicht, maar wel fijn als je je opgeeft, dat kan via [email protected] Je kunt hier ook terecht als je meer informatie wilt of vragen hebt.
De inloop start om 17.30.De toegang is gratis. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd. Het programma duurt tot 19.30 uur.

.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden