Partneravond over borstkanker

Foto:

HARDERWIJK – Ziekenhuis St Jansdal organiseert deze avond voor partners over borstkanker  om erkenning, herkenning en ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.

Tijdens de avond houden diverse sprekers een interessante lezing. Zij gaan in op de problemen waar partners van borstkankerpatiënten mee te maken kunnen krijgen. Bijvoorbeeld de verandering in uiterlijk, de gevolgen van chemotherapie en een eventueel vervroegde overgang. Vervolgens is er gelegenheid om daarover door te praten. Ook een coördinerend oncologieverpleegkundige en verpleegkundig specialist zijn deze avond aanwezig. Partners van (ex)borstkankerpatiënten zijn van harte uitgenodigd. Ten op zichte van eerdere partnerbijeenkomsten is er dit keer voor gekozen om alleen de partners uit te nodigen.

De avond vindt plaats in de Dageraitzaal, 1e verdieping van het ziekenhuis (route 1.03). De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dit is mogelijk via [email protected] Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met coördinerend oncologie verpleegkundige Fyni Renes (0341 – 435748).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden