Meerdere activiteiten in “Week van de Opvoeding”

Foto:

In de week van de opvoeding is er van alles te doen.

Interessante lezingen en gezellige activiteiten zijn er voor het voor het hele gezin. En alles is gratis!

Programma Workshop opvoeden

door Mariëlle Schipperen
Dinsdag 8 oktober, 20.00 uur tot 21.30 uur Locatie: Wulfshoeve, Moorselaar 69.

Hoe kan ik goed voor mijn kinderen én ook voor mezelf zijn? Hoe voed ik mijn kinderen op zodat ze goed opgroeien in deze wereld? Een goede vader of moeder zijn, terwijl ik ook mijn eigen energie behoud, voor ook alle andere rollen in het leven.

Interactieve lezing communiceren vanuit verbinding

door Wendy Traa (therapeutische kinderyogadocent en kindercoach)
Donderdag 10 oktober, 20.00 uur tot 21.30 uur Locatie: Wulfshoeve, Moorselaar 69.

We willen toch allemaal dat ons kind zich gezien, gehoord en begrepen voelt, zodat het evenwichtig opgroeit? Dat er echt contact is tussen jullie? Als ouder weet je het waarschijnlijk meteen als je ‘echt’ contact hebt met je kind. En met een beetje inzicht en tips kan dat veel vaker. Daarom staat in deze interactieve lezing ‘echt contact’ centraal: hoe doe je dat en wat is daarvoor nodig?

Samen ontspannen voor ouders en kinderen tussen 4 en 8 jaar

door fortius fysioherapie
Zaterdag 12 oktober, 9.15 uur tot 10.45 uur Locatie: Rijstegoed 2, Nijkerk Graag opgeven via [email protected] Er is beperkt plek. In deze ouder en kind les ontdek je met je kind spelenderwijs hoe je lekker in je vel komt door in en ontspanning. In de les staan verhalen, liedjes en fysieke oefeningen centraal.

Samen spelen!

door Annelies Otten
Zaterdag 12 oktober, 13.30 uur tot 15.30 uur Locatie : Hoevelakense bos en bij slecht weer de Wulfshoeve (zie vanaf vrijdag 11 oktober www.wegwijzernijkerk.nl)

We gaan natuurspellen en coöperatieve spellen doen. We spelen we niet tégen elkaar, maar mét elkaar! Er zijn geen verliezers. Creativiteit, plezier, luisteren naar elkaar, en samenwerken krijgen daardoor alle ruimte. Actief bezig zijn en rustige opdrachten in de natuur. Als het weer het toestaat zijn we buiten, anders spelen we binnen. Leuk voor het hele gezin, dus vaders, doen jullie mee? Zorg voor warme kleding en goede schoenen waarin je goed kunt bewegen.

Ook de jongerencentra Chill Out (Watergoorweg 42a) en Blits (De Brink 10d) besteden aandacht aan de Week van de Opvoeding. Meer info: Wegwijzernijkerk.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0