Oplichters met vragen over huishoudelijke hulp actief

Bent u niet gebeld en zstaan er toch mensen aan de deur, die met u willen praten over de huishoudelijke hulp? Niet doen, het zijn oplichters.

De regeling voor de huishoudelijke hulp via de gemeente gaat veranderen. Er geldt nog wel een overgangsregeling. Er zal een overgang zijn van ongeveer een half jaar. Tussen half december 2014 en april 2015 gaan deskundigen van de gemeente Nijkerk met alle 600 mensen (die nu huishoudelijke hulp 1 ontvangen) in gesprek.
Binnen de gemeente Nijkerk zijn signalen binnengekomen dat oplichters aanbellen die zeggen dat zij bij de gemeente Nijkerk werken en met u in gesprek willen gaan over de huishoudelijke hulp.
Let op! De gemeente neemt altijd eerste telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak en bevestigt de afspraak per brief. De medewerkers van de gemeente nemen een kopie van de brief mee naar de afspraak bij u thuis, zodat u weet dat het een medewerker van de gemeente Nijkerk is. Laat anderen niet binnen!
De afspraken op een rijtje: We nemen altijd eerst telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Er staat dus nóóit iemand onaangekondigd bij u op de stoep. De medewerker van de gemeente heeft een kopie brief bij zich met de afspraakbevestiging. Ook heeft u dus de tijd zich voor te bereiden. Wilt u dat uw zoon, dochter, of iemand bij het gesprek is? Dat mag altijd.
Dit is een bericht van de gemeente
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen