Met Geldplan beter rondkomen

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Is het steeds moeilijker om uit te komen met uw inkomen? Dan zijn er hulpmiddelen om dat beter te doen

Blijven er rekeningen liggen? Heeft u nog geen schulden, maar zijn er wel (bijna) financiële problemen? Raadpleeg dan het geldplan ‘Beter rondkomen’ van het Startpunt Geldzaken. Dit plan is erop gericht dat inwoners van Nijkerk zelf hun geldzaken in balans brengen en houden. Eind vorig jaar is het geldplan van Startpunt Geldzaken op de site van Nijkerk gelanceerd.

Wethouder Marly Klein: “Voor het invullen van het Geldplan moet u even de tijd nemen. Dit om alle gegevens goed in te voeren, maar ook om diverse checks of vergelijkingen te doen. De diverse besparingstips zijn interessant. Bijvoorbeeld om eens te veranderen van energieleverancier”.

Geldplan ‘Beter rondkomen’
De bezoekers van het Geldplan ontvangen besparingstip op twaalf verschillende leefgebieden. Er kunnen testen en vergelijkingen gedaan worden, bijvoorbeeld tussen energieleveranciers en zorgverzekeraars. Maar ook besparingstips op huishoudelijke uitgaven, kleding, vervoer, huis en hobby’s komen aan bod. Het Geldplan is te raadplegen en in te vullen via www.nijkerk.eu | inwoners | werk & inkomen | hulp bij schulden wat moet ik doen?

Initiatiefnemers en partners
Het Persoonlijk Geldplan is een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effenctenbezitters (VEB) en de Financial Planning Standard Board, Nederland (FPSB). Gemeente Nijkerk is deelnemer.

Dit is een bericht van de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen