Echtpaar lens wint Woon Bewust prijs

v.l.n.r.: Irene Houtsma (gemeente); wethouder Marly Klein; mevrouw Lens, mijnheer Lens; Anne José Schimmel (Sigma) ;  Margreet Knevel  (Woonadviescommissie).
v.l.n.r.: Irene Houtsma (gemeente); wethouder Marly Klein; mevrouw Lens, mijnheer Lens; Anne José Schimmel (Sigma) ; Margreet Knevel (Woonadviescommissie).
Foto: gemeente Nijkerk

Het echtpaar Lens heeft een prijs gewonnen bij de Woon Bewust informatiebijeenkomst.

Wethouder Marly Klein overhandigde de prijs, een meerpuntsluiting met gratis montage. Het echtpaar was blij verrast, want ze hadden nog nooit iets gewonnen en waren al aan het nadenken over een nieuw slot op de deur. Na afloop kregen ze ook een Woon Bewust adviesgesprek van Margreet Knevel.

Woonbewust in een campagne waarmee de gemeente Nijkerk inwoners wil ondersteunen om langer zelfstandig te wonen. De gemeente werkt hierbij samen met welzijnsorganisatie Sigma, de ouderenbond PCOB en de Woonadviescommissie. Bij Sigma kunnen mensen een gratis huisbezoek aanvragen van een adviseur. Aan de hand van een checklist krijgt men vrijblijvend advies over de mogelijkheden om de woning aan te passen. Meer informatie hierover: www.woonbewustnijkerk.nl

Dit is een bericht van de gemeente

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen