Huis-aan-huismagazine over polikliniek Nijkerk

Foto:

Bij bijna alle huishoudens in Nijkerk, Nijkerkerveen, Holkerveen, Zwartebroek, Terschuur, Hoevelaken, Voorthuizen en Amersfoort-Vathorst valt rond 1 juli een magazine op de mat over de polikliniek Nijkerk van Ziekenhuis St Jansdal. 

Het blad geeft een compleet beeld van de diensten die het St Jansdal aanbiedt in Nijkerk. Patiënten kunnen in de polikliniek Nijkerk terecht bij een aantal medisch specialisten van ziekenhuis St Jansdal. Daarnaast kunnen zij er terecht voor bloedonderzoek, longonderzoek of een gehoortest. 
De KNO-artsen, kinderartsen, gynaecologen, orthopeden en longartsen van het St Jansdal houden wekelijks spreekuur in de polikliniek Nijkerk. De polikliniek is gevestigd in gezondheidscentrum Corlaer aan de Henri Nouwenstraat 18. De toegangstijden zijn kort. Na een verwijzing van uw huisarts kunt u snel in de polikliniek terecht. Daarna wordt u eventueel voor verdere behandeling doorverwezen naar het ziekenhuis in Harderwijk, dat vanuit Nijkerk uitstekend en filevrij bereikbaar is.
In alle vestigingen van Ziekenhuis St Jansdal staan deskundige en enthousiaste medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers voor u klaar. Zij bieden persoonlijke aandacht. Kiest u voor Ziekenhuis St Jansdal? Dan kiest u voor betrouwbare zorg, kwaliteit en gastvrijheid. Want wij zeggen heel eenvoudig: Je zorgt voor elkaar! Heeft u het magazine niet ontvangen? Dan kunt u een exemplaar afhalen in de polikliniek Nijkerk of bij ‘Documentatie en Voorlichting’ in de centrale hal van het St Jansdal in Harderwijk. Een digitale versie van het magazine vindt u hier.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen